Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین رونمایی از تقریظ فرمانده معظم کل قوا بر گزارش عملکرد ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش اعزامی به اقیانوس اطلس، ضمن تبریک هفتم آذر روز نیروی دریایی ارتش، اظهار داشت: ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در اقیانوس اطلس پیام صلح و دوستی را به جهانیان مخابره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پیام صلح و دوستی نیروی دریایی ارتش برای دیگر کشورها برگرفته از آموزه‌های دینی ما است، افزود: ما همواره منادی صلح و دوستی بوده، هستیم و خواهیم بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش در این ماموریت ۱۳۳ روزه، ۴۵ هزار کیلومتر از بندرعباس تا بندر سن‌پترزبورگ دریانوردی کرد و توانست اقیانوس اطلس جنوبی و شمالی را با موفقیت بپیماید؛ این در حالی بود که ناوگروه ما، ۴۵ روز را در شرایط نامساعد جوی سپری کرد.

دریادار ایرانی با اشاره به ره‌آورد ماموریت ناوگروه ۷۵ بیان کرد: یکی از مهم‌ترین پیامدهای اجرای مأموریت این ناوگروه رسیدن به دستاوردی انقلابی و ارزشمند است؛ فرمانده معظم کل قوا فرموده‌اند «۲ اقیانوس اطراف ما است، اطلس و هند. ما اگر بتوانیم دریانوردی را تقویت کنیم و تسلط خود را بر دریا افزایش دهیم این خودش یک قدرت قابل توجه و تعیین کننده است».

وی اضافه کرد: اصلی‌ترین پیام ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش تحقق اهداف و تدابیر فرمانده معظم کل قوا بوده است. با این اتفاق هیمنه استکبار جهانی که همواره سعی در برهم زدن تمرکز ما داشت فرو ریخت. یکی دیگر از دستاوردهای ناوگروه ۷۵ در حوزه فناورانه بود. امروز کشور ما در قله افتخار و اقتدار قرار دارد به طوری که هر روز شاهد رشد علمی و فناورانه در ایران اسلامی هستیم.

فرمانده نداجا با اشاره به توانمندی کارکنان نیروی دریایی در ساخت تجهیزات مورد نیاز و عملیاتی این نیرو گفت: نیروی دریایی امروز به سطحی از توانمندی دست یافته است که در داخل ناو می‌سازد و نمونه آن هم همین ناوشکن سهند است که توانست با اقتدار ماموریت طولانی و دشوار خود را به نحو مطلوبی سپری کند.

دریادار ایرانی عنوان کرد: یکی دیگر از دستاوردهای ناوگروه ۷۵، شناسایی برخی نقاط ضعف بود. مطمئناً ما در آینده با برطرف کردن این نقاط شاهد پیشرفت‌های بیشتری در حوزه دریانودی خواهیم بود.

وی ادامه داد: یک دستاورد دیگر به حوزه امنیتی و دفاعی مربوط می‌شود. اینکه نیروی دریایی پای در اقیانوس اطلس می‌گذارد بدون تردید پیام‌های زیادی را برای دشمنان در پی دارد. تحلیل دشمنان این بود که ایران توانایی پیمودن ۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر در دریا را ندارد در صورتی که این تحلیل از اساس با شکست مواجه شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش یکی دیگر از پیامدهای اجرای موفقیت‌آمیز این ناوگروه را ایجاد اعتماد و غرور ملی عنوان کرد و افزود: انگیزه‌های ملی نسبت به خودکفایی با این موفقیت افزایش پیدا کرد.

دریادار ایرانی خاطرنشان کرد: من از تمام کسانی که در این راه تلاش و از نیروی دریایی ارتش و ناوگروه ۷۵ حمایت کردند، تشکر می‌کنم. موفقیت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش در انجام این مأموریت نشان داد که حرکت در خط ولایت، موفقیت و سربلندی را در پی دارد؛ حتی اگر پنجه در پنجه دشمن و استکبار جهانی باشیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: دریادار ایرانی ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش دریادار ایرانی اقیانوس اطلس صلح و دوستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد

تین نیوز

سومین ناو هواپیما بر چین که با آخرین فنّاوری ساخته شده و در ژوئن ۲۰۲۲ میلادی رونمایی شده بود روز چهارشنبه اول ماه می به منظور تست و آزمایش به آب انداخته شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مانا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد: این ناو هواپیما‎بر Fujian با آخرین تجهیزات و فنّاوری جدید توسط متخصصان چینی طراحی و ساخته شده و پیشرفته تر از دو ناو هواپیما بر قبلی چین است.  

بر اساس این گزارش «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در مراسم به آب اندازی این ناو گفت: تلاش متخصصان دریایی این کشور بر این اساس است که چین به قدرت نظامی برجسته در منطقه تبدیل شود و نیروی دریایی این کشور با ناو های blue-water که قادر به مانور در دوردست های ساحلی چین است، قدرت نظامی خود را برجسته کند.

 وی دربارۀ انتخاب نام این ناو هواپیما بر گفت: قابلیت اطمینان و پایداری سیستم نیروی محرکه الکترونیکی این ناو توسط متخصصان این کشور بی نظیر می باشد و یکی از مهم ترین سخت افزار های نظامی چین به شمار می رود که در حال گسترش است.  

وی با اشاره به اینکه این ناو یک عرشه پرواز مسطح با سیستم پیشرفته پرتاب جت به می باشد، درباره انتخاب نام آن گفت این نام از استانی در چین که در مقابل تایوان به طور دموکراتیک اداره می شود، گرفته شده است.  

این کشتی بزرگ نیروی دریایی چین در کارخانه کشتی سازی جیانگ نان شانگهای ساخته شده و پس از انجام آزمایشات اولیه در روز اول ماه می راهی دریا شد.  

پیش بینی می شود راه اندازی کامل این ناو هواپیما بر و آزمایش دریایی آن تا پایان ۲۰۲۴ میلادی انجام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • هشدار امیر دریادار سیاری درباره تلاش «دشمنان» برای «کنترل اذهان جوانان ایران»
  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد
  • بازدید امیر دریادار سیاری از گروه مخابرات ارتش
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت