Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام‎های آمریکایی در گزارشی ادعایی اعلام کرده‎اند که چین قصد دارد یک تاسیسات نظامی در گینه استوایی احداث کند.

خبرگزاری میزان - مقام‎های آمریکایی، مدعی شده‎اند که گزارش‌های محرمانه اطلاعاتی این کشور نشان می‌دهند که چین،  قصد دارد یک تاسیسات نظامی در گینه استوایی، کشوری کوچک در آفریقای مرکزی، ایجاد کند؛ اقدامی که باعث می‌شود پکن نخستین حضور دائمی دریایی خود را در اقیانوس اطلس تضمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «وال استریت ژورنال»، مقام‎های آمریکایی از توضیح جزئیات یافته‌های اطلاعاتی طبقه بندی شده خودداری کردند.

اما آنها گفته‎اند که این اقدام چین باعث می‌شود که کشتی‌های جنگی این کشور بتوانند بار دیگر مسلح و در شرق سواحل آمریکا بازیابی شوند.

«استفان تاونسند»، فرمانده عملیات آمریکا در آفریقا، پیشتر گفته بود که مهم‌ترین تهدید از سمت چین احداث یک تاسیسات دریایی نظامی در سواحل اقیانوس اطلس در آفریقا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: عبور کشتی جنگی آمریکا از تنگه تایوان هشدار چین به آمریکا درباره حمایت از استقلال تایوان

این در حالی است که «جان فاینر»، معاون اصلی مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا، در ماه اکتبر به گینه استوایی سفر کرد تا بتواند رئیس جمهور گینه استوایی را متقاعد کند که پیشنهاد چین را رد کند.

یک مقام آمریکایی، می‎گوید «به عنوان بخشی از دیپلماسی برای رسیدگی به مسائل امنیتی دریایی، ما به گینه استوایی این پیام را دادیم که برخی گام‌های بالقوه مربوط به فعالیت [چین]در آنجا نگرانی‌های امنیت ملی را برانگیخته است.»

در ماه‌های اخیر، تنش‌ها بین چین و آمریکا در پی همه‌گیری کووید-۱۹ و تشدید تنش‎ها در تایوان افزایش یافته است.

«آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا، به تازگی درباره عواقب آنچه حمله چین به تایوان و تصرف این جزیره خواند، هشدار داد.

انتهای پیام/

برچسب ها: چین آمریکا آفریقای مرکزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: چین چین آمریکا آفریقای مرکزی گینه استوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۲۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل

مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا در تداوم سیاه‌نمایی‌های غرب علیه نقش ایران در منطقه غرب آسیا، عنوان کرد که تهران در پی عملیات نظامی علیه (رژیم) اسرائیل جسورتر شده است.

به گزارش مشرق، هربرت ریموند مک‌مستر که در سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ این سمت را در دولت دونالد ترامپ برعهده داشت، مدعی شد که خطر تشدید تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی از بین نرفته است.

وی در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای ادعا کرد: «ایران راهبردی را در پیش گرفته که امیدوار است ما وانمود کنیم نمی‌دانیم دلیل این همه خشونت چیست؛ این کشور به شیوه‌ای وحشتناک و بدبینانه، مایل است در صورت لزوم، تمام عمر اعراب را صرف تحقق اهداف خود در بیرون راندن ایالات متحده، بریتانیا و متحدان ما از منطقه به عنوان اولین گام برای ایجاد قدرت هژمونیک در منطقه و نابودی اسرائیل کند.»

این مقام پیشین آمریکایی در تداوم حوسازی‌های رسانه‌ای علیه ایران ادامه داد: «به نظر من هرچه دیرتر اقدام کنیم، ایران به تشدید اقدامات وحشتناک خود برای تحمیل رنج انسانی به اسرائیلی‌ها ادامه خواهد داد.»

وی درباره پاسخ تنبیهی ایران به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی هم ادعا کرد: «به نظر می‌رسد ایران جسور شده است و ما باید به ایرانی ها بگوییم که هزینه های سنگینی را به شما تحمیل خواهیم کرد.»

مک مستر ادامه داد: «البته این هزینه‌ها لزوما نظامی نیستند. به نظر من فضای زیادی برای اجرای تحریم‌هایی وجود دارد که در حال حاضر دولت تصمیم گرفته است که آن‌ها را اجرا نکند»

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در بکارگیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • آماده باش تایوان برای رزمایش احتمالی چین
  • تا پرتاب ماهوار از پایگاه فضایی چابهار وقت زیادی باقی نمانده
  • پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • شاهکاری دیگر از انصارالله در دریای سرخ و اقیانوس هند/ سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم