Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک مطالعه حاکی از آن است که فروپاشی جریان اقیانوسی در آب‌های اقیانوس اطلس در سراسر جهان موج می زند.

به گزارش ایران اکونومیست، تغییرات آب و هوایی باعث کاهش سرعت نوار نقاله جریان های اقیانوسی می شود که آب گرم را از مناطق استوایی به اطلس شمالی می رساند.

کارشناسان در یک بررسی به پیامدهای عمیق آب و هوای جهانی در صورت فروپاشی کامل نوار نقاله اقیانوس اطلس پرداختند و دریافتند که فروپاشی این سیستم موسوم به گردش واژگونی نصف النهار اقیانوس اطلس، آب و هوای زمین را به حالتی شبیه به لانینا تغییر خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وضعیت به معنای بارش بارانهای سیلابی بیشتر در شرق استرالیا و تشدید خشکسالی ها و آتش سوزیها در جنوب غربی ایالات متحده است. ساکنان سواحل شرقی استرالیا می دانند پدیده لانینا به چه شکل است. تغییرات آب و هوایی اتمسفر را با هوای مرطوب پر کرده در حالیکه دو تابستان لانینا، آب‌های اقیانوس شمال استرالیا را گرم کرده است.

همچنین در جنوب غرب آمریکای شمالی، خشکسالی بی سابقه و آتش سوزی های شدید جنگلی فشار زیادی را بر خدمات اورژانس و بخش کشاورزی وارد کرده است، به طوریکه آتش سوزی های سال ۲۰۲۱ به تنهایی حداقل ۷۰ میلیارد دلار هزینه داشته است.

آب و هوای زمین پویا، متغیر و همیشه در حال تغییر است. اما وضعیت کنونی ما در انتشار گازهای گلخانه‌ای به کل سیستم ضربه بزرگی وارد میکند که پیامدهای نامشخصی در پی خواهد داشت.

گردش واژگونی نصف النهار اقیانوس اطلس چیست؟

گردش واژگونی اقیانوس اطلس شامل جریان عظیمی از آب گرم استوایی به سمت اقیانوس اطلس شمالی است که به ملایم نگه داشتن آب و هوای اروپا کمک می کند. همچنین به مناطق استوایی این فرصت را می دهد تا از گرمای مازاد رها شوند. واژگونی معادل آب های قطب جنوب را می توان در نیمکره جنوبی یافت.

ثبت رکوردهای آب و هوایی که به ۱۲۰ هزار سال قبل می رسد، نشان می دهد که گردش واژگونی اقیانوس اطلس در دوران یخبندان متوقف شده یا به طور چشمگیری کاهش یافته است.

به گزارش ساینس الرت، از زمان شروع تمدن بشری در حدود ۵۰۰۰ سال قبل، واژگونی اقیانوس اطلس نسبتا پایدار بوده است. اما در طول چند دهه گذشته، کاهش سرعت آن شناسایی شده که موجب نگرانی کارشناسان شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اقیانوس اطلس ، تغییرات آب‌وهوایی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اقیانوس اطلس تغییرات آب وهوایی اقیانوس اطلس آب و هوای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یمن: با آتش بازی نکنید؛ خیلی بیشتر از آن‌چه که فکر می‌کنید سلاح داریم

«محمد علی الحوثی» عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن در شبکه احتماعی ایکس نوشت: «با آتش بازی نکنید؛ بسیار بسیار بیشتر از آن‌چه که فکر می‌کنید، ذخایر استراتژیک سلاح‌های بازدارنده را در اختیار داریم؛ بسیار بیشتر از میزانی که فکر می‌کنید از لحاظ تعداد و تنوع و کیفیت».

به گزارش تسنیم، عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن در صفحه شخصی خود نوشت که سلاح‌های یمنی بسیار فراتر از میزانی است که دشمنان تصورش را دارند.

توئیت این مقام ارشد یمنی پس از آن است که نیرو‌های مسلح یمن شامگاه سه شنبه صحنه‌هایی از هدف قرار دادن کشتی «CYCLADES» با پهپاد را در روز دوشنبه که عازم بنادر فلسطین اشغالی در دریای سرخ بود را منتشر کرد.

نیرو‌های مسلح یمن در بیانیه‌ای تاکید کرده بود هدف قرار دادن این کشتی پس از نادیده گرفتن تصمیم ممنوعیت عبور کشتی‌ها به سمت بنادر فلسطین اشغالی صورت گرفته است.

هواپیما‌های جنگی آمریکا و انگلیس منطقه «رأس عیسی» در بخش الصلیف واقع در استان الحدیده در غرب یمن را بمباران کردند.

در این راستا وبگاه Tradewindsnews، متخصص در حوزه اخبار اقتصادی و تجارت نوشت: هدف قرار دادن کشتی MSC Orion در اقیانوس هند توانایی یمنی‌ها برای هدف قرار دادن کشتی‌ها از فاصله دور را نشان می‌دهد؛ حمله به کشتی MSC Orion در اقیانوس هند این سوال را ایجاد کرد که چگونه یمنی‌ها توانستند در صد‌ها کیلومتری سواحل یمن حمله‌ای را به یک هدف متحرک انجام دهند».

دیگر خبرها

  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • پیامدهای استفاده از پلاستیک در مزارع
  • یمن: با آتش بازی نکنید؛ خیلی بیشتر از آن‌چه که فکر می‌کنید سلاح داریم
  • آخرالزمان شمالی چگونه اتفاق می‌افتد؟ علائم آن چیست؟ (+عکس)