Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو نوشت: کاوشگران مجموعه‌ای از حفره‌های اسرارآمیز و «کاملاً هم‌تراز» را کشف کرده‌اند که در عمق ۲.۶ کیلومتری زیر سطح اقیانوس اطلس و در کف دریا ایجاد شده‌اند، اما هیچکس هنوز نمی‌داند که این حفره‌ها چگونه و توسط چه عاملی ایجاد شده اند.

این حفره‌های عجیب توسط خدمه کشتی Okeanos Explorer اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA) ایالات متحده در حین بررسی خط الراس میانی آتلانتیک، مشاهده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محدوده، منطقه‌ای عمدتا ناشناخته از بستر دریا است که بخشی از بزرگترین رشته کوه درون آبی جهان را در خود جای داده است.

اما خود این حفره‌ها به شکل جالب توجهی یک خط کاملاً مستقیم را تشکیل می‌دهند که در فواصل تکرار شونده ظاهر می‌شوند. این حفره‌ها همچنین توسط تپه‌های کوچک رسوب احاطه شده اند، اما باید خاطر نشان کرد که این اولین باری نیست که حفره‌هایی در این منطقه مشاهده می‌شود. دو دانشمند دریایی از مرکز خدمات ملی شیلات دریایی ایالات متحده نیز حفره‌های مرموزی را در کف اقیانوس در سال ۲۰۰۴ در طی یک غواصی مشاهده کردند.

محققان NOAA در فیس بوک نوشتند: «این حفره‌ها قبلاً در منطقه مشاهده شده بود، اما منشا آن‌ها همچنان یک راز باقی مانده است. شکل و ظاهر این حفره‌ها بیش از هر چیز ما را متقاعد می‌سازد که توسط انسان ایجاد شده است. در واقع حالت رسوبات اطراف این حفره‌ها نشان می‌دهد که گویی این حفره‌ها توسط کسی یا چیزی حفاری شده است». این اداره همچنین با انتشار تصاویری از این حفره‌ها از علاقمندان خواسته است تا در صورتی که ایده یا نظری درباره این حفر‌های مرموز دارند به این اداره منعکس کنند تا شاید راز آن‌ها کشف شود.

در سال ۲۰۰۴ که برای اولین بار حفره‌هایی مشابه در این منطقه دیده شد، دانشمندان پیشنهاد کردند که احتمالا نوعی ارگانیسم که در رسوبات بستر دریا زندگی می‌کند، این سوراخ‌ها را ایجاد کرده است. با این همه، چون تاکنون حفره‌هایی مشابه که توسط ارگانیسم‌ها ایجاد شده باشد، در هیچ جای دنیا دیده نشده بود، این فرضیه چندان جدی گرفته نشد. به گزارش فرارو، گمانه‌زنی‌های عمومی در زیر پست صفحه فیس‌بوک NOAA نیز تاکنون نتیجه خاصی را در بر نداشته و ما شاهد طیف گسترده‌ای از نظریه‌های مختلف هستیم. از شکاف‌هایی در کف که در اثر خروج گاز ایجاد می‌شود، تا آثار زیردریایی‌هایی کاوشی که برای یافتن گنج در زیر دریا طراحی شده اند، بیگانگان و حتی ستاره‌های دریایی، بخشی از این فرضیه هاست که تاکنون ارائه شده اند.

این معمای بی پاسخ، در کنار اسرار عجیب دیگری که در اقیانوس‌های اطراف قاره آمریکا دیده شده، روز به روز به جذابیت این مناطق برای کاوشگران می‌افزاید. در ماه می‌سال جاری بود که کاوشگران به آثار عجیب و جاده مانندی در نزدیکی هواویی برخورد کردند که به باور بسیاری جاده منتهی به شهر افسانه‌ای آتلانتیس است. اگرچه برخی دانشمندان در آن زمان گرم شدن و خنک شدن بستر دریا در فوران‌های متعدد آتشفشانی را عامل ایجاد این مسیر عجیب دانستند، اما واقعیت این بود که این فرضیه در میان کارشناسان تنها در حد یک گمان پذیرفته شد.

به هر حال محققان تا ماه سپتامبر به کاوش منطقه تحت برنامه Voyage to the Ridge ۲۰۲۲ که هدف آن ترسیم نقشه‌های صخره‌های مرجانی و زیستگاه‌های اسفنجی منطقه در کنار مطالعه دریچه‌های گرمابی منطقه و مناطق شکستگی و شکاف آن است، ادامه خواهند داد. دانشمندان امیدوارند طی این کاوش‌ها بتوانند عامل ایجاد کننده این حفره‌های مرموز را بیابند و یا حداقل نشانه‌ای از آن بدست بیاورند.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: حفره ها ایجاد شده شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، گروه پزشکی بیمارستان کوثر سنندج با هدایت دکتر داوود تاسا فوق تخصص پیوند کبد، عمل تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی را با موفقیت برای بیمار نیازمند به انجام رساندند.

دکتر تاسا در پایان این عمل جراحی با اعلام رضایت از نتیجه جراحی و رضایت از حال عمومی بیمار، گفت: این عمل جراحی معمولا به صورت باز انجام می شود که انجام آن به روش لاپاراسکوپی عوارض و پیامدهای کمتری برای بیماران دارد.

شایان ذکر است در دیالیز صفاقی، لوله‌ای تحت عنوان کاتتر در جدار شکم برای دسترسی دائم به حفره صفاق کار گذاشته می‌شود که از طریق آن محلول دیالیز وارد حفره صفاق می‌شود تا این محلول سموم و آب اضافی بدن بیمار را گرفته و سپس از همان طریق محلول اشباع شده از سموم و آب بدن تخلیه شده و محلول جدید جایگزین شود و انجام این عمل پس از آموزش‌های لازم توسط خود بیمار در منزل به راحتی امکان‌پذیر است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901543

دیگر خبرها

  • مفقود شدن مرموز «یسنای» ۴ ساله در زمین کشاورزی +تصویر
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • عمیق ترین حفره آبی جهان در این منطقه کشف شد
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • عکس | کشف عمیق‌ ترین حفره آبی جهان در مکزیک
  • عمیق ترین حفره آبی جهان در مکزیک کشف شد
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • فوت مرموز دختری بعد از مهمانی رفتن با نامزدش
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی