Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاوشگران مجموعه‌ای از حفره‌های اسرارآمیز و کاملاً هم‌تراز را کشف کرده‌اند که در عمق ۲.۶ کیلومتری زیر سطح اقیانوس و در کف آن ایجاد شده‌اند و هیچ ایده‌ای ندارند که چه کسی یا چه چیزی آن‌ها را ساخته است.

بر اساس گزارش اسپیس، این حفره‌های عجیب توسط خدمه کشتی Okeanos Explorer متعلق به اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA) در حین بررسی خط الراس میانی اقیانوس اطلس مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خط الراس میانی اقیانوس اطلس، منطقه‌ای عمدتا ناشناخته از بستر دریای زمین است که بخشی از بزرگترین رشته کوه اقیانوسی جهان، در آن قرار دارد.

این حفره‌ها یک خط مستقیم را تشکیل می‌دهند و در فواصل منظم تکرار می‌شوند و توسط تپه‌های کوچک رسوب احاطه شده اند. این اولین باری نیست که سوراخ‌هایی در این منطقه مشاهده می‌شود. دو دانشمند دریایی از خدمات ملی شیلات دریایی ایالات متحده نیز در سال ۲۰۰۴ حین غواصی حفره‌های مرموز را در کف اقیانوس مشاهده کردند.

محققان اداره ملی اقیانوسی و جوی نوشتند: «وجود این حفره‌ها پیش این هم در منطقه گزارش شده‌اند، اما منشا آن‌ها همچنان یک راز باقی مانده است.» اگرچه آن‌ها تقریبا به نظر می‌رسد که توسط انسان ساخته شده اند، انا توده‌های کوچک رسوب در اطراف حفره‌ها باعث می‌شود این ایده هم مطرح شود که حفره‌ها توسط چیز دیگری ایجاد شده باشند.

در سال ۲۰۰۴، ارگانیسم‌هایی که در رسوبات بستر دریا زندگی می‌کند را عامل ایجاد این حفره‌ها معرف کردند. گمانه زنی‌های دیگری مثل خروج گاز از کف زمین و کشتی‌های حفاری انسانی و حتی ستاره‌های دریایی که در حال چرخش هستند برای علت این حفره‌ها مطرح شده اند.

این معمای حل نشده، یادآور یک «جاده آجری زرد» است که مدتی قبل در زیر اقیانوس اطلس کشف شده بود.

بیشتر بخوانید

حیرت خلبان از رویت پدیده قرمز مرموز در میان ابرها + فیلم

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی اخبار داغ فضای مجازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعماق اقیانوس کشف جدید حفره ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۷۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی شیوا، عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک گفگوی تلفنی در مورد چگونگی افزایش توان زبان فارسی در ساحت توانمندسازی گنجینه واژگانی گفت: برنامه‌ریزی زبانی یك برنامه‌ریزی سنجیده علمی، حساب شده برای حال و آینده زبان بر اساس داشته‌های زبان است.

او افزود: برای برنامه‌ریزی زبانی باید همپای دانش‌های روز و در حد توان و یا بیشتر باید واژه‌سازی و واژه‌گزینی انجام شود و علم روز را به زبان خودمان بیاموزیم.

شیوا با بیان اینكه توانایی زبان فارسی امروز در گرو این است كه زبان فارسی زبان علم باقی بماند یا اگر كاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد برطرف شود تصریح كرد: جلوه‌گاه این برای برنامه‌ریزی زبانی می‌تواند در نهادهایی مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشد.

عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: اگر زبان فارسی بتواند از عهده تعبیر و اصطلاح‌گزینی برای واژه‌های تخصصی در هر زمینه‌ای برآید می‌توان به ماندگاری درازمدت آن کاملاً امیدوار بود.

*** رخنه زبان بیگانه، زبان را از پویایی باز می‌دارد

وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه علوم جدید بسیاری از اصطلاحات و واژگان وارد زبان فارسی شده است بیان داشت: اگر دروازه‌های زبان را به حال خود رها كنیم و به روی زبان بیگانه گشوده باشد به مرور واژگان بیگانه چنان در زبان رخنه می‌كند كه زبان را از پویایی باز می‌دارد و به وابستگی عادت می‌دهد.

شیوا اذعان داشت: واژه‌سازی یكی از مهم‌ترین اركان در برنامه‌ریزی زبانی است و باعث می‌شود ‌شان زبان حفظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمیق ترین حفره آبی جهان در این منطقه کشف شد
  • عکس | کشف عمیق‌ ترین حفره آبی جهان در مکزیک
  • عمیق ترین حفره آبی جهان در مکزیک کشف شد
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • «بیگانه» در آنتن شبکه ۳ دیده ‌می‌شود
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان