Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@14:19:47 GMT

راز مثلث برمودا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۳۹۹۹

راز مثلث برمودا چیست؟

مثلث برمودا به منطقه‌ای محدود در قسمت غربی اقیانوس اطلس شمالی گفته می‌شود که طبق باور برخی افراد، تعدادی هواپیما و کشتی در شرایط مرموز در آن ناپدید شده‌اند. 

مثلث برمودا نام غیررسمی منطقه‌ای در اقیانوس اطلس است؛ منطقه‌ای که گزارش‌های بسیاری از ناپدید شدن اسرارآمیز هواپیماها و کشتی‌ها در آن وجود دارد؛ حوادثی که دلیل رخداد برخی از آن‌ها کماکان نامشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلث برمودا به «مثلث شیطان» شهرت دارد؛ اما آیا تئوری‌های مطرح شده درباره این منطقه از نظر علمی صحیح است؟ در ادامه با کجارو همراه باشید تا شما را با موقعیت جغرافیایی، حقایق، تئوری‌های علمی و تخیلی و تاریخچه مثلث برمودا آشنا کنیم.

مثلث برمودا کجاست؟

مثلث برمودا به پهنه‌ای ۸,۰۴۶ کیلومتری در اقیانوس اطلس و در نزدیکی ساحل فلوریدا گفته می‌شود که سه راس آن، میامی، پورتوریکو و جزیره برمودا هستند؛ البته درباره مرزهای این منطقه اختلاف نظرهای بسیاری وجود دارد؛ منطقه‌ای که هزاران کیلومتر مربع از اقیانوس، خلیج مکزیک و ساحل شرقی آمریکا را در بر گرفته است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید منطقه‌ای به نام مثلث برمودا در هیچ‌یک از نقشه‌های رسمی وجود ندارد.

طبق گفته‌ها از ابتدای قرن بیستم تا به امروز، ۲۰ هواپیما و ۵۰ کشتی در منطقه مرموز و خطرناک مثلث برمودا ناپدید شده‌اند؛ آماری که باعث شهرت مثلث برمودا شده است. یکی دیگر از دلایل شهرت این منطقه، چاپ کتاب‌ها و مقاله‌هایی در مورد مثلث برمودا در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ میلادی توسط نویسندگانی همچون «چارلز برلیتز» بود. از آن زمان تئوری‌های مختلفی درباره این منطقه مطرح شده است؛ به‌طور مثال، برخی بر این باورند که مثلث برمودا در واقع جایگاه دروازه‌های بین کهکشانی و گرداب‌های فرازمینی است.

مثلث برمودا، از شلوغ‌ترین مسیرهای هوایی و دریایی به شمار می‌آید و روزانه، افراد بسیاری از این منطقه عبور می‌کنند. بیشتر افراد در این سفرها به سلامت به مقصد خود می‌رسند؛ با این وجود، حوادثی نیز در این منطقه رخ داده که بازماندگانی داشته است.

حقایق مثلث برمودا

قطعا تا به امروز اطلاعات بسیاری از طریق کتاب‌ها و رسانه‌ها در مورد مثلث برمودا به گوشتان خورده است؛ اما باید بدانید که بیشتر این اطلاعات غلط هستند و حقیقت ندارند. در واقع، بیشتر داستان‌ها و رازهای این منطقه، نتیجه تخیل نویسندگان و تحقیقات اشتباه هستند. اطلاعات مستند نشان داده‌اند که بیشتر حوادث در منطقه مثلث برمودا به‌دلیل از کار افتادن تجهیزات، خطای انسانی، گرداب‌های مغناطیسی، جریان‌های گرم و سرد و شرایط آب‌وهوایی وخیم (مانند طوفان‌های دریایی و مه‌های غلیظ) رخ داده‌اند.

به‌دلیل تفاوت بیش از حد میدان مغناطیسی منطقه مثلث برمودا با مناطق اطراف، قطب‌نماهای کشتی‌ها و هواپیماها به‌جای شمال مغناطیسی، شمال واقعی را نشان می‌دادند؛ اختلافی که سبب می‌شد آن‌ها در ناوبری دچار مشکل شوند. به‌علاوه، این منطقه یکی از عمیق‌ترین نقاط زمین است که برخی از عمیق‌ترین گودال‌های جهان در آن وجود دارند؛ پس شاید به همین علت برخی از کشتی‌ها و هواپیماهای سقوط کرده در این منطقه، هرگز پیدا نشده‌اند.

تاریخچه مثلث برمودا

تمام وقایع مربوط به مثلث برمودا نتیجه تخیلات رمان‌نویس‌ها است؛ نویسندگانی که در آن زمان بسیار محبوب بوده‌اند. اولین بار، «جورج سند» با چاپ مقاله‌ای در سال ۱۹۵۲ میلادی، نظرها را به‌سمت این منطقه جلب کرد؛ وی در این مطلب به حوادثی مانند ناپدید شدن ۱۹ پرواز اشاره و هیولاهای دریایی را به‌عنوان مقصر این حوادث معرفی کرده بود.

«وینسنت گادیس» چند سال بعد در سال ۱۹۶۴ میلادی، در مقاله‌ای، مثلث برمودا را به‌عنوان منطقه‌ای مرگ‌بار و خطرناک معرفی و مرزهای این منطقه را برای اولین بار معین کرد. در سال ۱۹۷۴ میلادی، «چارلز برلیتز»، کتابی منتشر کرد که به ۳۰ زبان ترجمه شد و بیش از ۲۰ میلیون نسخه از آن به فروش رسید. این کتاب، الهام‌بخش کتاب‌ها، مستندها و فیلم‌های زیادی بود و مثلث برمودا را به شهرت جهانی رساند.

تئوری‌های علمی و تخیلی درباره برمودا

از جمله تئوری‌های علمی و تخیلی ثابت نشده‌ درباره مثلث برمودا می‌توان به دریای سارگاسو (منطقه‌ای عجیب در درون مثلث برمودا بدون ساحل که از تمام جهات در درون جریان‌های اقیانوس گرفتار است)، ابرهای ۶ ضلعی (پدیده‌ای نادر و عجیب که به‌عنوان بمب‌های هوایی شناخته می‌شوند و بادهای با سرعت بالا تولید می‌کنند)، مه الکترونیکی، صخره‌های زیردریایی، شهر گمشده آتلانتیس و سفینه‌های فضایی اشاره کرد.

آیا امکان بازدید از جزیره برمودا وجود دارد؟

جزیره برمودا یکی از راس‌های منطقه فرضی مثلث برمودا است. این جزیره دارای سواحل شنی زیبایی است و مقصدی بی‌نظیر برای سفر به شمار می‌آید. در سال، بیش از ۷۰۰ هزار نفر به جزیره برمودا سفر می‌کنند.

چه اتفاقات ترسناکی در مثلث برمودا رخ داده است؟

در طول سال‌ها کشتی‌ها و هواپیماهای متعددی در منطقه پرترافیک مثلث برمودا غرق شده‌اند که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

کریستوف کلمب (۱۴۹۲ میلادی): او در طول سفر خود به‌همراه سه کشتی و ۹۰ خدمه در اقیانوس اطلس، گزارش‌هایی از شعله‌های آتش در حال سقوط به درون دریا، مشکلات مغناطیسی قطب‌نما و نورهای عجیب به ثبت رسانده است. کشتی سی ونچر (۱۶۰۹ میلادی): این کشتی در نزدیکی ضلع شرقی برمودا غرق شده است. البته کاپیتان و خدمه این کشتی توانستند خود را نجات دهند و به ساحل جزیره برمودا برسانند. کشتی یواس‌اس اپرویور (۱۸۱۵ میلادی): این کشتی در مسیر خود به‌سمت آمریکا با ۱۳۲ نفر ناپدید شد. بسیاری دلیل ناپدید شدن این کشتی را طوفانی شدید در اقیانوس اطلس اعلام کرده‌اند. کشتی مری سلست (۱۸۷۲ میلادی): این کشتی از بندر نیویورک به‌سمت ژنو در حرکت بود. زمانی که این کشتی پیدا شد، اثری از هیچ‌یک از خدمه آن در کشتی نبود؛ به همین دلیل، این کشتی را با نام کشتی ارواح می‌شناسند. کشتی یواس‌اس سایکلوپ (۱۹۱۸ میلادی): این کشتی باری که از باربادوس راهی بالتیمور بود، به‌همراه ۳۰۹ خدمه خود ناپدید شد. گفته می‌شود که این کشتی نیز به‌دلیل طوفان‌های سهمگین ناپدید شده است. پرواز ۱۹ (۱۹۴۵ میلادی): پنج هواپیمای بمب‎‌افکن آموزشی نیروی دریایی آمریکایی، با یک خلبان ماهر و ۱۳ کارآموز در یک ماموریت آموزشی معمولی ناپدید شدند. گفته می‌شود که این هواپیماها گم شده‌ و پس از اتمام سوخت به درون دریا سقوط کرده‌اند. هواپیمای شخصی میتسوبیشی (۲۰۱۷ میلادی): این هواپیما چهار مسافر داشت و با از دست دادن ارتباط با فروگاه میامی در منطقه مثلث برمودا ناپدید شد. کد خبر 596922

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اقیانوس اطلس مثلث برمودا سفر گردشگری مسافرت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اقیانوس اطلس مثلث برمودا گفته می شود جزیره برمودا ناپدید شد منطقه ای شده اند کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۱۲ اردیبهشت برابر ۱ می را ورق می‌زنیم.

***

نمک یددار

۱ می ۱۹۲۴ میلادی برابر با ۱۲ اردیبهشت ۱۳۰۳ خورشیدی، اولین نمک خوراکی یددار در خواربارفروشی‌های ایالت میشیگان ایالات‌متحده به فروش رسید. نمک سفره حاوی ۰.۰۱ درصد یدید سدیم به‌عنوان یک مکمل غذایی است، زیرا مصرف کافی ید باعث کاهش بروز گواتر (تورم عمده غده تیروئید در گردن) می‌شود. با اصرار انجمن پزشکی ایالت میشیگان و طرحی که ازسوی دیوید موری کاوی آغاز و رهبری شد، شرکت نمک مورتون ردی از ترکیب ید را در محصولات نمک سفره خودش پذیرفت که ابتدا با بی‌میلی همراه بود اما تا پایان همان‌سال مصرف بازار ملی را تامین کرد. دیوید مارین، آسیب‌شناس آمریکایی طی آزمایشی که بین سال‌های ۱۹۱۷ تا  ۱۹۲۲ روی گروه بزرگی از دختران مدرسه‌ای انجام داد ارزش قابل توجه ید را در کاهش بیماری گواتر نشان داد. مارین بعدها در سازمان جهانی بهداشت روی استفاده از ید در نمک کار کرد و مزایای آن را بیشتر گسترش داد.

آسپرین

۱ می ۱۸۹۹ میلادی برابر با ۱۲ اردیبهشت ۱۲۷۸ خورشیدی، شرکت داروسازی آلمانی بایر داروی آسپرین را به‌صورت پودر معرفی کرد. این دارو را یک محقق همان شرکت، به نام فلیکس هافمن در ۱۰ آگوست ۱۸۹۷کشف کرد. هافمن که به‌عنوان شیمی‌دان در شرکت داروسازی بایر آلمان کار می‌کرد در جست‌وجوی یافتن مسکن بهتری برای روماتیسم مزمن پدرش بود که آن را جایگزین استفاده از اسیدسالیسیلیک کند که طعم بدی داشت و باعث ناراحتی معده می‌شد. در ۱۰ آگوست ۱۸۹۷ او با استیل‌کردن اسیدسالیسیلیک با اسیداستیک، یک مشتق به نام استیل‌سالیسیلیک‌اسید تشکیل داد. آزمایش‌های شرکتی نشان داد که این داروی ایمن و موثر برای تسکین درد و کاهش تب است و می‌تواند به‌عنوان داروی ضد التهاب استفاده شود. از سال ۱۸۹۹ این ماده با نام تجاری آسپرین به بازار عرضه شد. نام هافمن در حق ثبت اختراع وجود دارد و او رئیس بخش بازاریابی این دارو شد، اما هیچ سهم مالی از موفقیت جهانی آن دریافت نکرد. بعدها در اول ژانویه ۱۹۱۵ آسپرین به شکل قرص معرفی شد.

قمر سیاره نپتون

۱ می ۱۹۴۹ میلادی برابر با ۱۲ اردیبهشت ۱۳۲۸ خورشیدی، جرارد کویی‌پر دومین قمر یافت‌شده نپتون با نام نیرید را که خارجی‌ترین و سومین قمر بزرگ شناخته‌شده این سیاره است کشف کرد. قطر نیرید ۳۴۰ کیلومتر، نیم‌محور بزرگ چرخش آن به دور نپتون ۵میلیون و ۵۱۳هزار و ۸۱۸ کیلومتر، دوره مداری آن ۳۶۰.۱۴ روز، انحراف مداری ۷.۰۹۰ درجه و خروج از مرکز آن ۰.۷۵۰۷ است. نام نیرید از پریان دریا شامل ۵۰ دختر نرئوس و دوریس که ساکن اعماق دریای اژه و دریای مدیترانه بودند و همراه با پدرشان درون غارهای نقره‌گون زندگی می‌کردند اشاره دارد. کویی‌پر، اخترشناس هلندی‌آمریکایی علاوه‌بر نیرید، میراندا، قمر اورانوس را هم کشف کرد.

بیماری میناماتا

۱ می ۱۹۵۶ میلادی برابر با ۱۲ اردیبهشت ۱۳۳۵ خورشیدی، مدیر بیمارستان کارخانه شرکت چیسو در شهر میناماتا به مقامات محلی بهداشت عمومی «شیوع بیماری ناشناخته‌ای را در دستگاه عصبی مرکزی» را گزارش کرد. این روز بعدها در تاریخ ژاپن به‌عنوان سالگرد رسمی کشف این بیماری اعلام شد. درپی این اعلام، پژوهشگران دانشگاه کوماموتو دریافتند که عامل بیماری مسمومیت غذائی در اثر فلزات سنگین است و پس از مدتی کشف شد که عامل اصلی بیماری میناماتا مصرف مواد غذائی آلوده به جیوه آلی است. علایم این بیماری با مشکلاتی در راه رفتن، حرف زدن، بینائی، شنوائی، بی‌حسی اعضای بدن، گرفتگی عضلانی و همچنین ازدست دادن هوشیاری و تعادل در ساکنین میناماتا همراه بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گروهک تروریستی سنتکام مدعی رهگیری و انهدام پهپادهای یمن شد
  • ناپدید شدن یک کودک در استان گلستان / یسنا کجاست؟
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • فیلیپین سفیر چین را فراخواند
  • شکست ائتلاف غربی در تغییر معادلات با انصارالله
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • کشیدن ضامن نارنجک در بالای جدول/ جدال های مثلث جذاب لیگ فوتبال
  • ۱۲ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • مکان دقیق مثلث برمودای ایران